Busvervoer EO Jongerendag

Wil jij graag mee met de bus vanuit Kampen/Dronten/Biddinghuizen of Swifterbant naar de EO – Jongerendag in de Ahoy – Rotterdam op zaterdag 11 juni 2022?

Geef je op via WhatsApp 06-12053584. Geef je naam en telefoonnummer met je opstap plaats door. Jij krijgt dan een betaalverzoek van €11,50. Als het geld binnen is, dan is je buskaart voor je gereserveerd.

Op de terugweg wordt er ook nog gestopt bij de A27 (waar horen jullie nog) voor de mensen die dat weekend in Hengelo zitten.

Er kunnen maximaal 60 personen mee. De bus rijdt vanuit Kampen, Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Hiervoor geldt VOL= VOL. Wees er dus snel bij. Toegangskaarten voor het evenement zelf zijn niet verkrijgbaar via ons. Als je het leuk vindt om met 1 groep te gaan, koop ze dan wel in 1x.  Voor aanschaf daarvan ben je zelf dus verantwoordelijk. Ga voor een EOJD-toegangskaartje naar https://beam.eo.nl/evenement/eo-jongerendag

Na aanmelding en betaling ontvang je een bericht met info over de opstapplaats en de vertrektijden. Er wordt een groepsapp aangemaakt voor deze ene dag zodat er onderling communicatie mogelijk is.

Dit busvervoer is een initiatief van interkerkelijk Dronten en YFC Kampen

Contactpersoon voor Kampen: 0648037357