Activiteiten

Jongerencentrum De Mix

Wees welkom in ons gezellige jongerencentrum: De Mix aan de Venestraat 8 in Kampen! En kom eens een keer langs! Lees hieronder meer over alle activiteiten die wij doen!

Jongerencafé

Elke vrijdagavond ben je welkom tussen 19:00 en 22.30 uur in ons jongerencafé. Elke vrijdagavond behalve de laatste vrijdag van de maand, deze is gereserveerd voor de ladiesnight. Ben je 12 jaar of ouder en heb je zin in een avond chillen in een fijne en veilige omgeving? Kom langs in De Mix! Er is van alles te doen, zo is er gratis WiFi, er staat een biljarttafel, een Wii, kun je tafelvoetballen en zijn er verschillende bordspellen die je kunt spelen! Neem vooral ook je eigen spellen mee als je dat graag wil, er staan heerlijke banken waar je kunt neerploffen en kan chillen!

Heb je vragen? Stuur een mail naar: jongerencafe@yfckampen.nl, waar je een vraag kan stellen aan Dennis Visscher.

Ladiesnight

Elke laatste vrijdag van de maand is het tijd voor ladiesnight en wordt De Mix omgetoverd in een ladies only place! Op zo’n avond worden er echte meiden dingen gedaan zoals: een beauty avond, smoothies maken, koken, dansen, lekker creatief bezig zijn en modeshows. Als je een ander leuk idee hebt van wat we kunnen doen, kun je dit altijd doorgeven en kijken wij wat we ermee kunnen doen. Wij maken er in ieder geval samen met jou een mooie en knallende avond van die zeker voor herhaling vatbaar is. Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heb je zin in een leuke avond samen met andere meiden? Kom naar De Mix en neem al je vriendinnen mee!

Je bent elke laatste vrijdag van de maand welkom van 19:00 tot 22.00! Hopelijk tot snel!

Heb je vragen? Stuur een mail naar ladiesnight@yfckampen.nl.

Ladiesnight Facebook