Activiteiten

Corona Update

Beste Youthers en vrijwilligers,

Iedereen heeft ongetwijfeld meegekregen dat het Coronavirus (COVID-19) de afgelopen periode weer is opgelaaid. Dinsdagavond was er weer een persconferentie waarin meer maatregelen werden afgekondigd voor de komende 4 weken. Vanuit de overheid worden maatregelen genomen om contacten zoveel mogelijk te verminderen.

We hebben de afgelopen weken in aangepaste vorm mooie avonden gehouden. Daar zijn we dankbaar voor. Toch nemen we onze verantwoordelijkheid te stimuleren dat ook de contacten onder de jongeren verminderd worden en daarmee verdere verspreiding van het virus wordt tegengegaan . Daarom hebben we besloten, met pijn in ons hart, om de komende 4 weken geen avonden voor YA, YB, YO en Jongerencafe/Meidenwerk te organiseren.

We denken na over de mogelijkheden om online bijeenkomsten te organiseren. Hiervoor zullen onze teams contact opnemen met al onze deelnemers.

Indien er vanuit de overheid en RIVM mogelijkheden worden gegeven om elkaar wel weer te ontmoeten zullen we jullie direct weer informeren.

Uit het oog is gelukkig niet uit het hart. We blijven aan jullie denken en blijven bidden dat jullie de liefde en steun van onze Heer Jezus mogen ervaren in elke situatie.

Met vriendelijke groet,

Riekelt Schaap (voorzitter YfC Kampen)

Jongerencentrum De Mix

Wees welkom in ons gezellige jongerencentrum: De Mix aan de Venestraat 8 in Kampen! En kom eens een keer langs! Lees hieronder meer over alle activiteiten die wij doen!

Jongerencafé

Elke vrijdagavond ben je welkom tussen 19:00 en 22.30 uur in ons jongerencafé. Elke vrijdagavond behalve de laatste vrijdag van de maand, deze is gereserveerd voor de ladiesnight. Ben je 12 jaar of ouder en heb je zin in een avond chillen in een fijne en veilige omgeving? Kom langs in De Mix! Er is van alles te doen, zo is er gratis WiFi, er staat een biljarttafel, een Wii, kun je tafelvoetballen en zijn er verschillende bordspellen die je kunt spelen! Neem vooral ook je eigen spellen mee als je dat graag wil, er staan heerlijke banken waar je kunt neerploffen en kan chillen!

Heb je vragen? Stuur een mail naar: jongerencafe@yfckampen.nl, waar je een vraag kan stellen aan Dennis Visscher.

Ladiesnight

Elke laatste vrijdag van de maand is het tijd voor ladiesnight en wordt De Mix omgetoverd in een ladies only place! Op zo’n avond worden er echte meiden dingen gedaan zoals: een beauty avond, smoothies maken, koken, dansen, lekker creatief bezig zijn en modeshows. Als je een ander leuk idee hebt van wat we kunnen doen, kun je dit altijd doorgeven en kijken wij wat we ermee kunnen doen. Wij maken er in ieder geval samen met jou een mooie en knallende avond van die zeker voor herhaling vatbaar is. Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heb je zin in een leuke avond samen met andere meiden? Kom naar De Mix en neem al je vriendinnen mee!

Je bent elke laatste vrijdag van de maand welkom van 19:00 tot 22.00! Hopelijk tot snel!

Heb je vragen? Stuur een mail naar ladiesnight@yfckampen.nl.

Ladiesnight Facebook