KIJP-avonden

KIJP-avonden

KIJP-avonden zijn bedoeld voor jeugd- en jongerenwerkers, jeugdouderlingen en catecheten uit de gemeente Kampen en omgeving om hierin ondersteund te worden en nog meer te leren met en van elkaar. Je ontmoet jongerenwerkers vanuit andere gemeentes en kunt zo samen delen kijken en van elkaar leren.

De KIJP-avonden starten met een maaltijd om 18:30 om zo elkaar ontspannen te ontmoeten. Hierna zal er afgewassen worden en is er kans om elkaar te ontmoeten. Om 20:00 starten we dan met een interactieve toerusting door een spreker en gaan we om 20:50 uit elkaar in gespreksgroepen om verder te praten over wat we gehoord hebben. We sluiten met elkaar de avond af om 21:30, waarna de bar is geopend.

De volgende KIJP-avond is nog niet gepland. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de volgende avond.

Wil je weten hoe je je kan aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van de komende avonden of je vragen stellen? Je kunt contact opnemen met Carola Roeland of Aart Groen via: kijp@yfckampen.nl of via: 06-48037357. Hopelijk tot snel!