Youth Omega

Wil je dieper in je geloof duiken, meer ontdekken en nog meer te weten komen over je geloof en je persoonlijk geloof? Dan is de Youth Omega de plek voor jou!

De Youth Omega is een vervolg op de Youth Beta en is voor de jongeren die serieus op zoek zijn naar wie God is en is deze cursus een logisch vervolg op de Youth Beta, ook als je wat ouder bent (17+) ben je nog welkom bij de Youth Omega en is het nog een extra verdieping op de Youth Beta. Je zult hier ook uitgedaagd worden om bij te dragen aan de Omega, op welke manier dan ook. Zo kun je helpen bij de worship, onderwerpen bedenken of als je dit leuk lijkt zelf een praatje voorbereiden, maar word je nergens toe verplicht waar je nog niet klaar voor bent en is het bedoeld om samen nog verder te groeien en verdieping te krijgen in het geloof. Ook hier zullen we weer starten met een maaltijd met elkaar en starten we zo de avond ontspannen. Het is een plek ook voor je eigen ideeën en inbreng. Tijdens 12 avonden en een weekend zal je samen met een groep jongeren hiermee bezig zijn.

Een nieuw seizoen van de Youth Omega start weer op donderdag 25 januari 2024. De avond start om 18.30 met een gezamenlijke maaltijd en zal hierna worden afgewassen en opgeruimd. Dan om 19:45 is er koffie, thee, fris en wat lekkers en starten we om 20:00 met worship en muziek. Om 20.15 starten we met het praatje en is dit onderwerp elke week anders en wordt dit ook samen besloten met de jongeren! Om 20:45 gaan we uit elkaar in gespreksgroepjes en eindigt de avond om 21:30.

Alle jongeren tussen de +/- 16 – 21 jaar zijn welkom bij de Youth Omega die samen willen komen om een gezellige tijd te hebben, goede gesprekken te hebben en meer te leren over het geloof en hoe ze dit in hun eigen leven kunnen toepassen. Het is handig als je eerst de Youth Beta gedaan hebt, maar wij willen niks verplicht stellen. Zo zijn de avonden ook net als bij de Youth Beta niet verplicht en mag je altijd vrienden meenemen!

De kosten zijn € 2,50 voor de maaltijden en +/- €25,- voor het weekend.

Voor vragen kun je contact opnemen met Aart Groen via: youthomega@yfckampen.nl