Mattie

Volg je de Youth Alpha, Youth Beta of Youth Omega of heb je deze gevolgd en wil je een persoonlijke coach? Dit kan met een mattie! Een mattie is een 1 op 1 of 1 op 2 coach voor jongeren en zal persoonlijk contact onderhouden en verder kijken naar je geloof en je persoonlijke leven.

Regelmatig zal je met elkaar afspreken en ga je zo samen kijken naar groei in je persoonlijk leven. Dit kan met 1 of 2 jongeren en zal zijn naar de behoefte van de jongere! Natuurlijk gaan we op je vragen en twijfels in en word je hierin gecoacht op de manier die bij jou past! Vragen die onder andere naar voren kunnen komen zijn: ‘Hoe ontwikkel je een relatie met God?’ ‘Hoe kom je tot keuzes die je moet maken in je leven?’ ‘Wat zegt God hierover in de Bijbel?’ ‘Hoe geef jij handen en voeten aan je geloofsleven in deze wereld waar jij in leeft?’

Het is een mooie manier om ook persoonlijk met jongeren hierin te groeien en naar te kijken en zien wij hierin goed hoe God werkt in het leven van de jongeren en ervaren wij Zijn zegen hierin!

Meer weten of aanmelden als Mattie? Mail dan naar: mattie@yfckampen.nl