Youth Beta

De Youth Beta is een vervolg op de Youth Alpha en is voor jongeren die al meer van God hebben mogen leren en ontdekken. Wil je, je verder ontwikkelen binnen je eigen geloof en nog meer ontdekken? Dan is de Youth Beta wat voor jou! Tijdens tien avonden en een weekend leer je meer over hoe je, je geloof onder woorden kan brengen. Wat geloof je nou eigenlijk en wat zeg je daarover tegen anderen? Hier gaan we onder andere over nadenken.

Een nieuw seizoen van de Youth Beta start weer op woensdag 24 januari 2024. We starten met een maaltijd om 18:30 waar we gezellig met elkaar eten! Na de maaltijd is het tijd voor de afwas en opruimen en dan starten we om 19:45 met wat lekkers, koffie en thee. Om 19:55 gaan we met z’n allen zingen en worshippen en starten we om 20:05 met het praatje. Het praatje is elke week weer een ander onderwerp en is bedoeld om jou meer te leren over het geloof. Om 20:45 gaan we uit elkaar in de verschillende gespreksgroepen en dan eindigt de avond om 21:30.

Alle jongeren tussen de +/- 14 en 18 jaar zijn welkom die meer willen leren en delen over hun geloof met elkaar en nieuwe vrienden. Het is een vervolg op de Youth Alpha, dus nadat je die gevolgd hebt, ben je van harte welkom bij de Youth Beta.

Het is niet verplicht elke week te komen en als je een keer niet kan, is dit jammer maar ben je van harte welkom een andere keer wel weer terug te komen!

De kosten zijn hetzelfde als bij de Youth Alpha, zo betaal je voor elke maaltijd €2,50 en is het weekend +/- €25,-

Bij de Youth Beta zijn alle avonden vrijblijvend en kun je altijd komen om te kijken of het iets voor jou is! Je bent altijd van harte welkom om ook vrienden mee te nemen en zo nog meer mensen mee te nemen!

Ook de Youth Beta is in De Mix aan de Venestraat 8. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Rosanne Overeem via: youthbeta@yfckampen.nl